- Έργο: ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΟΥ
- Ποιοτικά Χαρακτηριστικά: Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ιδρύθηκε το 1996. Σήμερα είναι η πρώτη αμιγώς Ελληνική με στόχο την παραγωγή, την εμφιάλωση και την εμπορία μπύρας ανώτερης ποιότητας, που να παράγεται από Ελληνικό κριθάρι και να έχει Ελληνικό όνομα
- Πηγή Χρηματοδότησης: Ν.4399/2016 (καθεστώς ενίσχυσης Μηχανολογικού εξοπλισμού)
- Πελάτης: ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. – VERGINA BEER
ΧΕΝΙΑ 2024
Η Noisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε σας προσκαλεί στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2024 που θα διεξαχθεί από Σάββατο 23 έως και Δευτέρα…
Μάθε περισσότερα