- Έργο: ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΟΥ
- Ποιοτικά Χαρακτηριστικά: Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ιδρύθηκε το 1996. Σήμερα είναι η πρώτη αμιγώς Ελληνική με στόχο την παραγωγή, την εμφιάλωση και την εμπορία μπύρας ανώτερης ποιότητας, που να παράγεται από Ελληνικό κριθάρι και να έχει Ελληνικό όνομα
- Πηγή Χρηματοδότησης: Ν.4399/2016 (καθεστώς ενίσχυσης Μηχανολογικού εξοπλισμού)
- Πελάτης: ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. – VERGINA BEER
Εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
Ανακοινώθηκε η προδημοσίευση της δράσης «Εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», συνολικής δημόσιας δαπάνης ύψους 200 εκατ. ευρώ, που θα υλοποιηθεί με πόρους…
Μάθε περισσότερα