- Έργο: ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΟΥ
- Ποιοτικά Χαρακτηριστικά: Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ιδρύθηκε το 1996. Σήμερα είναι η πρώτη αμιγώς Ελληνική με στόχο την παραγωγή, την εμφιάλωση και την εμπορία μπύρας ανώτερης ποιότητας, που να παράγεται από Ελληνικό κριθάρι και να έχει Ελληνικό όνομα
- Πηγή Χρηματοδότησης: Ν.4399/2016 (καθεστώς ενίσχυσης Μηχανολογικού εξοπλισμού)
- Πελάτης: ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. – VERGINA BEER
Ενίσχυση υφιστάμενων επιχειρήσεων της στρατηγικής RIS3 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Η Δράση «Ενίσχυση υφιστάμενων επιχειρήσεων της στρατηγικής RIS3 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» (Δράση RSO1.3.β) χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα…
Μάθε περισσότερα