Δημοσιότητα

2016

Εκθέσεις - Συνέδρια

Διαφήμιση

Τύπος

Με εντυπωσιακή αύξηση εκθετών και επισκεπτών ολοκληρώθηκε η 4η διοργάνωση του 100% Hotel Show που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ με την συμμετοχή για ακόμα μία χρονιά στην έκθεση της Noisis A.E.

Ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία για τους επισκέπτες του 100% Hotel Show αποτέλεσαν τα WorkShops της φετινής διοργάνωσης. Την πρώτη μέρα τα workshops επικεντρώθηκαν στο θέμα της αύξησης των μεμονωμένων κρατήσεων με πρακτικές συμβουλές από σημαντικές εταιρείες όπως η Google, η Web Hotelier, η Nelios και η Trivago. Τη δεύτερη ημέρα διακεκριμένοι ειδικοί από τον χώρο των boutique ξενοδοχείων έδωσαν συμβουλές για την καλύτερη ανάπτυξη μικρότερων μονάδων αλλά και για τα δίκτυα διανομής σε πιο ποιοτικά κοινά-στόχους. Το φετινό 100% Hotel Show ενισχύθηκε περαιτέρω από τρεις παράλληλες εκδηλώσεις, με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο διαμονής, τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των εκθετών καθώς και τη μεγαλύτερη διάδραση με το εκθεσιακό κοινό του:
– Τα 100% Hotel Design Awards
– Τον Διαγωνισμό Περιπτέρου
– Το Vip Opening Party το οποίο αντικατέστησε τα παραδοσιακά εγκαίνια και μετέτρεψε την έκθεση σε Γιορτή του Τουρισμού. Χορηγός αυτού του ξεχωριστού και πολύ επιτυχημένου event ήταν η Noisis Α.Ε.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 15ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» με θέμα «Ελληνικός Τουρισμός: Νέα Δεδομένα και Μελλοντικές Προκλήσεις» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα. Στο διήμερο Συνέδριο, παρευρέθηκαν πλήθος τουριστικών επιχειρηματιών, δημόσιοι φορείς και στελέχη της αγοράς.

Η θεματολογία του συνεδρίου επικεντρώθηκε στον νέο οδικό χάρτη του Ελληνικού Τουρισμού, στα οφέλη της διασύνδεσης του Τουρισμού με τους υπόλοιπους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας καθώς και στις μελλοντικές προκλήσεις.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προσδιορίστηκαν οι νέοι στόχοι του ελληνικού τουρισμού, αλλά ταυτόχρονα αναδείχθηκαν τα μεγάλα στοιχήματα για το μέλλον του. Σύμφωνα με το αναθεωρημένο στρατηγικό σχέδιο του ΣΕΤΕ ανάπτυξης του Τουρισμού ο πήχης των στόχων ανέβηκε στους 35 εκατ. ξένους επισκέπτες και έσοδα 20 δισ. ευρώ μέχρι το 2021.
Σύμφωνα με μελέτη που παρουσιάστηκε στο συνέδριο το 2021 η συμβολή του τουρισμού (άμεση και έμμεση) στην ελληνική οικονομία μπορεί να φθάσει τα 44 δισ. Ευρώ με τη συνολική απασχόληση να υπερβαίνει το 1 εκατ. θέσεις. Υπό την βασική προϋπόθεση ότι θα υλοποιηθούν νέα άμεσες επενδύσεις ύψους τουλάχιστον 6,5 δισ. Ευρώ.

H Νoisis AE για ακόμη μια φορά, υπήρξε υποστηρικτής του συνεδρίου, ενημερώνοντας το επενδυτικό κοινό για τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο και τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη, το Ελληνογερμανικό επιμελητήριο, με την υποστήριξη του ΣΒΒΕ και του ΣΕΒΕ, πραγματοποίησε εκδήλωση με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κο Γιώργο Σταθάκη. Ο Υπουργός μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η κυβέρνηση ήδη υλοποιεί σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών στο πλαίσιο της πολιτικής της για την ανάταξη της οικονομίας, ενώ τοποθετήθηκε με αισιοδοξία για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων του υπουργείου.

Μετά την ομιλία του Υπουργού, ακολούθησε σύντομη συζήτηση με την συμμετοχή τόσο του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κου Α. Χαρίτση, όσο και του Γενικού Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, κου Λ. Λαμπριανίδη.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδας, η Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστας.

Συνολικά, η εκδήλωση συγκέντρωσε περισσότερους από 150 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής σκηνής της χώρας, καθώς και φορέων της αγοράς, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Η Noisis A.E.  όντας ενεργό μέλος του ΣΒΒΕ και του ΣΕΒΕ ήταν υποστηρικτής αυτής της επιτυχημένης βραδιάς.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς (41η), η οποία διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και λειτούργησε από τις 5 έως τις 8 Μαΐου 2016 στο Νέο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας.

Τα στελέχη του γραφείου Δυτ. Μακεδονίας της NOISIS υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν, στο stand της εταιρείας, πλήθος επιχειρηματιών οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020 και κυρίως για τον Επενδυτικό Νόμο, ο οποίος έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και σύντομα αναμένεται η ψήφιση του.”

Όλα τα ζητήματα του τουριστικού κλάδου είχαν την ευκαιρία να θέσουν στον Πρωθυπουργό οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Τουρισμού(ΣΕΤΕ) το βράδυ της Πέμπτης 12 Μαϊου 2016 στην ανοιχτή συνεδρίαση της 24ης Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή 1.500 περίπου προσκεκλημένων από τον ευρύτερο πολιτικό, επιχειρηματικό και τουριστικό χώρο.
Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε στην συνέλευση του συνδέσμου για τον ελληνικό τουρισμό και τις αντοχές που επέδειξε όλα τα χρόνια της κρίσης και πέτυχε έναν από τους βασικότερους εθνικούς στόχους, αυτόν της εξωστρέφειας.
Η αναπληρώτρια Υπ. Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά εξέφρασε την αισιοδοξία της για την πορεία της τουριστικής κίνησης τη φετινή σεζόν.
H Noisis A.E. ως μέλος του ΣΕΤΕ ήταν και φέτος υποστηρικτής αυτής της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης.

Tους μεγάλους νικητές του ελληνικού τουρισμού ανέδειξε η Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2016.
Για τρίτη συνεχή χρονιά περισσότερα από 650 στελέχη και προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού κατέκλυσαν την αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών προκειμένου να παραστούν στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2016.
Με γρήγορο ρυθμό που κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο, στην σκηνή ανέβηκαν για να παραλάβουν τα βραβεία τους ιδιοκτήτες ξεχωριστών μικρών μονάδων αλλά και εκπρόσωποι κάποιων από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας, οργανισμοί τουριστικής προβολής και εταιρείες καινοτομίας καθώς και επιχειρήσεις από ολόκληρο το φάσμα του τουρισμού.
Υποστηρικτής αυτής της λαμπερής βραδιάς που είχε στιγμές ενθουσιασμού και συγκίνησης ήταν η Noisis A.E.

Παρακολουθήστε on demand την τελετή απονομής των Tourism Awards 2016.

 

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές έκλεισε τις πύλες της η 7η Διεθνής Έκθεση αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, μηχανημάτων, πρώτων υλών, εξοπλισμού & ετοίμων προϊόντων «Artozyma».

Η Artozyma πραγματοποιήθηκε σε κομβικό χρονικά σημείο, καθώς πριν από λίγες ημέρες προκηρύχθηκε το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων και την ανάπτυξη τους σε νέες αγορές. Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύονται και δράσεις επιχειρήσεων με αντικείμενο τους τομείς της αρτοποιίας και των ειδών ζαχαροπλαστικής

Παράλληλα με την 7η Artozyma, διεξήχθη η 25η Διεθνής Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού & συσκευασίας «Detrop boutique».

Οι νέες τάσεις στην παραγωγή και εμπορία των τροφίμων-ποτών, η γευσιγνωσία, η τεχνολογία-καινοτομία στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική, οι καινούργιες εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα και η γαστρονομία, αποτέλεσαν το επίκεντρο των εκδηλώσεων των εκθέσεων Detrop boutique και Artozyma, που διεξήχθησαν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από 26 έως 29 Φεβρουαρίου.

Η NOISIS Α.Ε. ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη συμμετοχή της στην έκθεση, ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες που την τίμησαν με την παρουσία τους και της έδωσαν την ευκαιρία να τους ενημερώσει για τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται από τα Νέα Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020, καθώς και το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε διαβούλευση.

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 στο Ε.Β.Ε.Α. πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «ΕΣΠΑ 2014 – 2020: Νέα Προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας» σε συνδιοργάνωση των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Ε.Β.Ε.Α., του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), με την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και η οποία αφορούσε στις νέες προκηρύξεις των τεσσάρων προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ 2014-2020 από το Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία.
Εκ των εισηγητών της εν λόγω εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος »Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών» ήταν ο κ. Μανόλης Κουτελιάς, στέλεχος της Noisis A.E.

Δείτε εδώ το βίντεο με την παρουσίαση του κ. Κουτελιά.

Με 55.000 επισκέπτες από 22.000 επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού τομέα και των κλάδων της Οργανωμένης Λιανικής, του Xονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, η 3η FOOD EXPO αναδείχτηκε μακράν ως η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στη χώρα μας.
Εξαιρετικά επιτυχημένη χαρακτήρισαν την διοργάνωση της 3ης FOOD EXPO οι 900 και πλέον εκθέτες οι οποίοι πραγματοποίησαν πολλές και σημαντικές επαφές με επαγγελματίες και ομίλους από την χώρα μας και όχι μόνο.
Τεράστια προσέλευση είχε και η φετινή διοργάνωση της OENOTELIA, η οποία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την FOOD EXPO 2016. Τόσο οι επισκέπτες της έκθεσης όσο και οι ξένοι αγοραστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πλούτο του ελληνικού αμπελώνα με κρασιά και αποστάγματα που αντιπροσωπεύουν όλες τις ζώνες παραγωγής, αλλά και να δοκιμάσουν 380 ετικέτες από 110 έλληνες οινοπαραγωγούς στην Πλατεία Γευσιγνωσίας που στήθηκε στο Hall 4 του εκθεσιακού κέντρου.
Η NOISIS Α.Ε. ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη συμμετοχή της στην έκθεση, ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες που την τίμησαν με την παρουσία τους και της έδωσαν την ευκαιρία να τους ενημερώσει για τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται από τα Νέα Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020 που προκηρύχθηκαν πριν από λίγες ημέρες, καθώς και το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε διαβούλευση.

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές έκλεισε τις πύλες της η 33η Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών, Μονωτικών, Κουφωμάτων, Ειδών Υγιεινής, Προκατασκευών και Τεχνολογίας «Ιnfacoma», η οποία με τον πολυκλαδικό χαρακτήρα της, κάλυψε όλους τους τομείς της δόμησης και των κατασκευών.

Μέχρι σήμερα και παρά την γενικότερη ύφεση, κατέχει δεσπόζουσα θέση τόσο στην εσωτερική εκθεσιακή αγορά όσο και στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Παράλληλα με 33η Infacoma, διεξήχθη η 1η Διεθνής Έκθεση Θέρμανσης & Κλιματισμού, Συστημάτων Εξαερισμού, Ειδών Υγιεινής, Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας, Πισίνας & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας «Αqua THERM».

Η NOISIS Α.Ε. ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη συμμετοχή της στην έκθεση, ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες που την τίμησαν με την παρουσία τους και της έδωσαν την ευκαιρία να τους ενημερώσει για τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται από τα Νέα Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020 που προκηρύχθηκαν πριν από λίγες ημέρες, καθώς και το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε διαβούλευση.