Δημοσιότητα

2020 | Noisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Εκθέσεις - Συνέδρια

Διαφήμιση

Τύπος

Με «μυρωδιές» και «γεύσεις» που γέμισαν και φέτος την πόλη της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε η 29η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών Detrop Boutique και η 9η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, πρώτων υλών, μηχανημάτων, εξοπλισμού & έτοιμων προϊόντων, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι δύο εκθέσεις για ακόμα μια φορά αποτέλεσαν πόλο έλξης Ελλήνων και ξένων εκθετών αλλά και επισκεπτών που ενημερώθηκαν για ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά του τρόφιμου του άρτου.

Η NOISIS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΕ συμμετείχε στην έκθεση και ευχαριστεί θερμά όλους τους εκθέτες και επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας μας την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα του κλάδου και όχι μόνο.

Ένα ακόμα απόλυτα επιτυχημένο τετραήμερο έφτασε στο τέλος του με περισσότερους από 120.000 επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης που επισκέφθηκαν τη 15η HORECA 2020. Το απόλυτο εκθεσιακό event για τη Φιλοξενία και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο καταφέρνει για άλλη μια χρονιά να καταρρίπτει τα δικά του υψηλότατα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Η τέταρτη και τελευταία ημέρα της έκθεσης επιβεβαίωσε την δυναμική της με δεκάδες εμπορικές συμφωνίες σύμφωνα με εκθέτες και επισκέπτες να έχουν βρει πρόσφορο έδαφος.

Κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της συμμετοχής τους στην HORECA 2020, οι εκθέτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης καθώς και την ποιότητα του επισκεπτικού κοινού που απαρτιζόταν κυρίως από decision makers. Βάσει των όσων είπαν στην επιτόπια έρευνα από την συντακτική ομάδα της διοργανώτριας εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν πολλές σοβαρές συζητήσεις, συναντήθηκαν με επαγγελματίες που πραγματικά ενδιαφέρονταν για τα προϊόντα τους, έκλεισαν αρκετά ραντεβού για μετά την έκθεση και φυσικά έκλεισαν ένα πολύ σημαντικό αριθμό συμφωνιών ενώ αναμένουν πολλά ακόμα deals να ολοκληρωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Η NOISIS A.E. συμμετείχε στην έκθεση ως εκθέτης ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα νέα προγράμματα επιδοτήσεων και παρουσιάζοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στην διαχείριση επενδυτικών σχεδίων για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.