Δημοσιότητα

2021 | Noisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Εκθέσεις - Συνέδρια

Διαφήμιση

Τύπος

Η Xenia έριξε την αυλαία της, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 καταφέρνοντας και πάλι να εντυπωσιάσει τόσο με τον πλούτο των εκθεμάτων όσο και με την ποιότητα των εμπορικών συμφωνιών, σε ένα covid-free περιβάλλον.

Οι 350 εκθέτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης και την ποιότητα του επισκεπτικού κοινού.

Εκατοντάδες επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας γέμισαν τους χώρους των παράλληλων εκδηλώσεων της Xenia, όπου παρακολούθησαν για τελευταία ημέρα τα ξεχωριστά special events από κορυφαίους experts του κλάδου. Στο Digi Hotel, οι ομιλίες κορυφώθηκαν με την θεματική ενότητα που αφορά στα social media και την διαχείριση των online κριτικών, το Smart Hotel, τους προορισμούς του αύριο και τη λειτουργία των ξενοδοχείων.

Με την συμμετοχή της η NOISIS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ A.E. αποτέλεσε πηγή ενημέρωσης των επισκεπτών αναφορικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία και ειδικότερα για τα προγράμματα του Έσπα & του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Η 36η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης PHILOXENIAHOTELIA, ολοκληρώθηκε υπό αντίξοες συνθήκες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε επισκέπτες και εκθέτες. Ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών ήταν σημαντικά αυξημένος μετρώντας 235 εκθέτες, συμμετοχές από 12 χώρες ενώ η εγχώρια τουριστική βιομηχανία ήταν επίσης παρούσα.

Η NOISIS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΕ αποτέλεσε πηγή ενημέρωσης για το Νέο Έσπα & τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος το 4ο Athens Investment Forum 2021, που διεξήχθη την Πέμπτη 21/10/2021 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα. Στο επίκεντρο του συνεδρίου, που συνδιοργανώθηκε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) και την Vertical Solutions S.A., βρέθηκαν οι προοπτικές της χώρας μας, που ανοίγονται τα επόμενα έτη, με την στήριξη των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, οι επενδυτικές ευκαιρίες και τα εργαλεία για την αντιμετώπιση κρίσεων.

Υποστηρικτής του Συνεδρίου ήταν η Noisis A.E.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS, τα Greek Hospitality Awards στις 15 Οκτωβρίου υβριδικά, με τους ομιλητές και τους βραβευθέντες σε φυσική παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso και με το κοινό να παρακολουθεί και να συμμετέχει ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Κορυφαίο Ξενοδοχείο Top Greek Hotel 2021 αναδείχθηκε το Katikies Santorini.

Χορηγός της λαμπερής αυτής βραδιάς του Τουρισμού ήταν και φέτος η Noisis Α.Ε.

Η Noisis Α.Ε., υποστήριξε ως χορηγός την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Μετά την κεντρική ομιλία ακολούθησε συζήτηση με τον Υπουργό και τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργoύ Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκου Παπαθανάση και του Υφυπουργoύ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Γιάννη Τσακίρη.

Η εκδήλωση διεξήχθη με μορφή Business Dinner.

 

 

 

Την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου με κεντρικούς ομιλητές τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσο και τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνέλευση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου.

Ακολούθησαν οι ομιλίες του Προέδρου της AEGEAN, κ. Ευτύχιου Βασιλάκη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εurobank, κ. Φωκίωνα Καραβία και του CCO Business Segment του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρη Χριστόπουλου. Επίσης, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, κ. Ηλίας Κικίλιας, παρουσίασε τις δράσεις του Ινστιτούτου. Οι δράσεις της Marketing Greece για το έτος 2020 παρουσιάσθηκαν από τη CEO της εταιρείας, κα. Ιωάννα Δρέττα.

Noisis A.E. ως μέλος του ΣΕΤΕ ήταν φέτος χορηγός αυτής της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης.