Δημοσιότητα

2021 | Noisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Εκθέσεις - Συνέδρια

Διαφήμιση

Τύπος

Η Noisis Α.Ε., υποστήριξε ως χορηγός την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνη Γεωργιάδη.
Μετά την κεντρική ομιλία ακολούθησε συζήτηση με τον Υπουργό και τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργoύ Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκου Παπαθανάση και του Υφυπουργoύ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Γιάννη Τσακίρη.

Η εκδήλωση διεξήχθη με μορφή Business Dinner.

 

 

Την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου με κεντρικούς ομιλητές τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσο και τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνέλευση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ  είχε συζήτηση με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολούθησαν οι ομιλίες του Προέδρου της AEGEAN, κ. Ευτύχιου Βασιλάκη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εurobank, κ. Φωκίωνα Καραβία και του CCO Business Segment του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρη Χριστόπουλου. Επίσης, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, κ. Ηλίας Κικίλιας, παρουσίασε τις δράσεις του Ινστιτούτου. Οι δράσεις της Marketing Greece για το έτος 2020 παρουσιάσθηκαν από τη CEO της εταιρείας, κα. Ιωάννα Δρέττα.

Noisis A.E. ως μέλος του ΣΕΤΕ ήταν φέτος χορηγός αυτής της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης.