Δημοσιότητα

2022 | Noisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Εκθέσεις - Συνέδρια

Διαφήμιση

Τύπος

Η Noisis ήταν χορηγός του Virtual Forum που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 με θέμα: “Νέα Kαινοτόμα Eργαλεία για Eξωστρέφεια, Eπενδύσεις – Xρηματοδοτήσεις” στο οποίο, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας 2022» και το Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου να παρουσιάσει και να αναδείξει τις κρυφές πτυχές των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουν στη διάθεσή τους οι Έλληνες εξαγωγείς και απορρέουν από το Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας 2022.

Ο κος Κουτελιάς Μανώλης, προϊστάμενος Παραγωγής της εταιρείας Noisis, ήταν ένας εκ των ομιλητών που έλαβαν μέρος. Μίλησε για τον Αναπτυξιακό Νόμο και για τη Χρηματοδότηση Επενδυτικών Σχεδίων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Η 30η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου. Στην κεντρική του ομιλία μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Ο ελληνικός τουρισμός, είναι εγγυητής σταθερότητας, ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής για όλους. Ο ΣΕΤΕ είναι έτοιμος, να ξεκινήσει με όλους τους ενδιαφερόμενους, κοινωνικούς εταίρους και την πολιτεία, έναν καλόπιστο και ειλικρινή διάλογο, με γνώμονα πάντα το καλό του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας».

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Γενικού Διευθυντή του ΙΝΣΕΤΕ, κ. Ηλία Κικίλια που τόνισε ότι «Η βιωσιμότητα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, το ανθρώπινο δυναμικό και η αξιοποίηση των δεδομένων, ιδιαίτερα των big data, για στρατηγική πληροφόρηση συγκαταλέγονται στις προτεραιότητες, με απώτερο σκοπό να συμβάλουμε στη συλλογική προσπάθεια να διατηρήσει και να αναβαθμίσει ο ελληνικός τουρισμός τον πρωταγωνιστικό του ρόλο».

Noisis A.E. ως μέλος του ΣΕΤΕ ήταν και φέτος χορηγός.

Για τις ομιλίες της συνεδρίασης, πατήστε εδώ.

To Επιμελητήριο Καστοριάς σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς διοργάνωσαν από κοινού το 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ με θέμα: «Καστοριά η επόμενη μέρα του επιχειρείν» στις 18 Ιουνίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή Φούρκα Καστοριάς).

Έχοντας ως κοινή πεποίθηση ότι η συνεργασία για την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών για τη διαμόρφωση πολιτικής ανάπτυξης κοινών δράσεων μεταξύ του Επιμελητηρίου Καστοριάς και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και των φορέων του Νομού Καστοριάς έθεσαν το υπόβαθρο για την ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, εγκαινιάζοντας το 1ο επιχειρηματικό φόρουμ.

Κατά τις εργασίες του Φόρουμ παρουσιάστηκε η αποτύπωση της επιχειρηματικότητας και εξετάστηκαν οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες που απορρέουν από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, για τις επιχειρήσεις, την οικονομία και την κοινωνία. Στόχος της διοργάνωσης ήταν να αναδειχθούν οι πολιτικές, τα ερευνητικά ευρήματα αλλά και οι καλές πρακτικές για τη δημιουργία συνεργειών με σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για την διαμόρφωση πολιτικών και δράσεων προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας.

Χορηγός του Forum ήταν η Noisis A.E.

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 16ο Πολυσυνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη» με θέμα τις «Προοπτικές του Αγροδιατροφικού Κλάδου» το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 στο κτήμα Χρηστίδη στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Το παρακολούθησαν διαδικτυακά 3.376 αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Υπερόπλο για την ελληνική οικονομία ο αγροδιατροφικος κλάδος, για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας,  αλλά και οι προοπτικές του για την επόμενη ημέρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο του 16ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομία και Ανάπτυξη που πραγματοποιήθηκε, δια ζώσης, μετά από μια διετή περίοδο περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας που ανέτρεψε όλα όσα γνωρίζαμε. Το 16ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη έδωσε το βήμα σε 40 ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας, επιχειρηματίες, παραγωγοί, ακαδημαϊκοί, στελέχη επιχειρήσεων, άτομα από την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την πολιτική, ανέδειξαν την επόμενη μέρα του αγροδιατροφικού κλάδου.

Στις χρηματοδοτήσεις προγραμμάτων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την περίοδο 2022-2025 αναφέρθηκε κατά την τοποθέτηση του ο γενικός διευθυντής της Noisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης ΑΕ, Αντώνης Καπλάνης.

Μάθετε περισσότερα για το συνέδριο εδώ

Tο εκθεσιακό «δίδυμο» Artozyma-Detrop Boutique ολοκληρώθηκε με μια απίστευτα μεγάλη επισκεψιμότητα, δεδομένων των συνθηκών, με τους επισκέπτες να κατακλύζουν το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 2 έως τις 4 Απριλίου.

Oι εκθέτες υπογράμμισαν την ποιότητα των επιχειρηματικών επαφών που πραγματοποίησαν με δυνητικούς αγοραστές. Μάλιστα, τα επιχειρηματικά ραντεβού μεταξύ προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών και εκθετών ξεπέρασαν τα 1.000.

Με την συμμετοχή της η Noisis A.E. αποτέλεσε πηγή ενημέρωσης των επισκεπτών αναφορικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία και ειδικότερα για τα προγράμματα του Έσπα & του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Η 16η Horeca ολοκληρώθηκε με μια απίστευτα μεγάλη επισκεψιμότητα, δεδομένων των συνθηκών, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε επισκέπτες και εκθέτες, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη φήμη της ως το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα.

Συγκέντρωσε χιλιάδες επαγγελματίες μέσα σε τέσσερις ημέρες και απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την επανεκκίνηση των κλάδων του τουρισμού και της μαζικής εστίασης αλλά και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα.

Με την συμμετοχή της η Noisis A.E. αποτέλεσε πηγή ενημέρωσης των επισκεπτών αναφορικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία και ειδικότερα για τα προγράμματα του Έσπα & του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Τα Χρηματοδοτικά Προγράμματα για Ξενοδοχεία μετά και την πρόσφατη ψήφιση του Αναπτυξιακού, ήταν το θέμα της ομιλίας του κ. Μανόλη Κουτελιά, Head of Investment Projects Department της εταιρείας Νοisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης στο stage του Βusiness Lab.