Δημοσιότητα

2022 | Noisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Εκθέσεις - Συνέδρια

Διαφήμιση

Τύπος

Η Xenia έριξε την αυλαία της με τεράστια εμπορική επιτυχία, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στην προσπάθεια του ελληνικού τουρισμού να σταθεί ανταγωνιστικός, καινοτόμος και αποτελεσματικός προσφέροντας όλα τα απαραίτητα «εργαλεία» στους ξενοδόχους για να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες τους και τις επιχειρήσεις τους.

H Xenia 2022 επέστρεψε φέτος με 500 κορυφαίους εκθέτες που αποτέλεσαν μία κομβική εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας στην χώρα μας. Επίσης, οι ανανεωμένες και στοχευμένες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως η ετήσια Γενική Συνέλευση Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αποτέλεσαν έναν τόπο ανταλλαγής απόψεων και γνώσης σε στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας.

Με την συμμετοχή της η NOISIS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ A.E. αποτέλεσε πηγή ενημέρωσης των επισκεπτών αναφορικά με τα οφέλη χρηματοδοτικών εργαλείων όπως ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς και όλες τις νέες προκηρύξεις του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος το 5ο Athens Investment Forum 2022, που διεξήχθη την Τρίτη 22/11/2022 στο Μέγαρο Μουσικής, στην αίθουσα Banquet, στην Αθήνα. Στο επίκεντρο του συνεδρίου, που συνδιοργανώθηκε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) και την Vertical Solutions S.A.βρέθηκαν η ενεργειακή πολιτική και οι υποδομές. Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος της Ελλάδας στις ενεργειακές αλλαγές που συντελούνται στην Ευρώπη, η ενεργειακή μετάβαση, το υδρογόνο, οι ΑΠΕ, ήταν μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συζήτησης στελεχών εταιριών με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Υποστηρικτής του Συνεδρίου ήταν η Noisis A.E.

Ένα δυναμικό και αποδοτικό εκθεσιακό τριήμερο έζησε η Θεσσαλονίκη από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, οπότε και διοργανώθηκε η 37η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022. Συνολικά 24.153 επισκέπτες συνέρρευσαν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τουρισμό, τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, την εστίαση και καφεστίαση, αλλά και το real estate.

Με την συμμετοχή της η NOISIS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ A.E. αποτέλεσε πηγή ενημέρωσης των επισκεπτών αναφορικά με τα οφέλη χρηματοδοτικών εργαλείων όπως ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς και όλες τις νέες προκηρύξεις του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Σε μια όμορφη εκδήλωση στην αίθουσα του HOTEL CALMA πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας εμφάνισης, των χορηγών της Καστοριάς 1980, ενόψει του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Παρόντες εκτός από αρκετούς ποδοσφαιριστές, ήταν το προπονητικό επιτελείο, τα μέλη της διοίκησης, αρκετοί φίλοι της ομάδας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, καθώς και αρκετοί χορηγοί.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του υπευθύνου επικοινωνίας Βασίλη Χριστόπουλου, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τους χορηγούς της φετινής περιόδου και  συγκεκριμένα την stoiximan για την φανέλα Umbro που θα φοράει ο σύλλογος στους αγώνες, την εταιρία NOISIS (Επιδοτήσεις Επενδυτικών Σχεδίων) που είναι και ο ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ και η οποία εκπροσωπήθηκε από την Διευθύντρια Πωλήσεων κ. Χριστίνα Παρασκευαΐδου.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Διευθύντρια Πωλήσεων της NOISIS κ. Χριστίνα Παρασκευαΐδου η οποία αφού έκανε ένα σύντομο ιστορικό στο προφίλ της εταιρίας του κ. Νικητίδη, τόνισε ότι:

«Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε η εταιρία ΝΟISIS κατά καιρούς έχει συνδράμει και έχει στηρίξει διάφορες προσπάθειες, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η εταιρία NOISIS για πρώτη φορά είναι χορηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα της Καστοριάς 1980, και μάλιστα ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ και αρωγός σε αυτή την σοβαρή προσπάθεια, που καταβάλλει ο πρόεδρος και γενικότερα η διοίκηση του συλλόγου σε μια προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής Καστοριάς. Εκ μέρους του προέδρου κ. Νικητίδη και της διοίκησης της εταιρίας σας ευχόμαστε μια δυναμική σεζόν με καλά αποτελέσματα και χωρίς τραυματισμούς και με γεμάτες τις κερκίδες».

Τα Greek Hospitality Awards, ο πλέον καταξιωμένος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας, πραγματοποιήθηκαν για 8η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.. Η λαμπρή τελετή #grha22, διεξάχθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Χορηγός της λαμπερής αυτής βραδιάς του Τουρισμού ήταν και φέτος η Noisis Α.Ε.

Η 29η Agrotica έδωσε τον δυναµικό παλµό της στη Θεσσαλονίκη στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της πόλης από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου, αποτελώντας το κομβικό σηµείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία. Με πλήθος επίκαιρων και στοχευμένων εκδηλώσεων και εντυπωσιακό αριθμό φιλοξενούμενων αγοραστών από το εξωτερικό (hosted buyers), η φετινή Agrotica αποτύπωσε με τον πιο αξιόπιστο τρόπο, το σφυγμό της αγροτικής ανάπτυξης στη χώρα.

Παράλληλα, το καθιερωμένο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica που οργανώθηκε με τη συνεργασία της ΔΕΘ HELEXPO και της Σχολής Γεωπονίας Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ., αποτέλεσε πεδίο επιστημονικής συζήτησης σε θέματα νέων τεχνολογιών για τη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργίας, δίνοντας βήμα σε ειδικευμένους επιστήμονες να παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες μελέτες τους.

Με την συμμετοχή της η Noisis A.E. αποτέλεσε πηγή ενημέρωσης των επισκεπτών αναφορικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία και ειδικότερα για τα προγράμματα του Έσπα & του Αναπτυξιακού Νόμου.

Η Noisis ήταν χορηγός του Virtual Forum που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 με θέμα: “Νέα Kαινοτόμα Eργαλεία για Eξωστρέφεια, Eπενδύσεις – Xρηματοδοτήσεις” στο οποίο, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας 2022» και το Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου να παρουσιάσει και να αναδείξει τις κρυφές πτυχές των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουν στη διάθεσή τους οι Έλληνες εξαγωγείς και απορρέουν από το Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας 2022.

Ο κος Κουτελιάς Μανώλης, προϊστάμενος Παραγωγής της εταιρείας Noisis, ήταν ένας εκ των ομιλητών που έλαβαν μέρος. Μίλησε για τον Αναπτυξιακό Νόμο και για τη Χρηματοδότηση Επενδυτικών Σχεδίων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Η 30η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου. Στην κεντρική του ομιλία μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Ο ελληνικός τουρισμός, είναι εγγυητής σταθερότητας, ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής για όλους. Ο ΣΕΤΕ είναι έτοιμος, να ξεκινήσει με όλους τους ενδιαφερόμενους, κοινωνικούς εταίρους και την πολιτεία, έναν καλόπιστο και ειλικρινή διάλογο, με γνώμονα πάντα το καλό του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας».

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Γενικού Διευθυντή του ΙΝΣΕΤΕ, κ. Ηλία Κικίλια που τόνισε ότι «Η βιωσιμότητα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, το ανθρώπινο δυναμικό και η αξιοποίηση των δεδομένων, ιδιαίτερα των big data, για στρατηγική πληροφόρηση συγκαταλέγονται στις προτεραιότητες, με απώτερο σκοπό να συμβάλουμε στη συλλογική προσπάθεια να διατηρήσει και να αναβαθμίσει ο ελληνικός τουρισμός τον πρωταγωνιστικό του ρόλο».

Noisis A.E. ως μέλος του ΣΕΤΕ ήταν και φέτος χορηγός.

Για τις ομιλίες της συνεδρίασης, πατήστε εδώ.

To Επιμελητήριο Καστοριάς σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς διοργάνωσαν από κοινού το 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ με θέμα: «Καστοριά η επόμενη μέρα του επιχειρείν» στις 18 Ιουνίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή Φούρκα Καστοριάς).

Έχοντας ως κοινή πεποίθηση ότι η συνεργασία για την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών για τη διαμόρφωση πολιτικής ανάπτυξης κοινών δράσεων μεταξύ του Επιμελητηρίου Καστοριάς και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και των φορέων του Νομού Καστοριάς έθεσαν το υπόβαθρο για την ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, εγκαινιάζοντας το 1ο επιχειρηματικό φόρουμ.

Κατά τις εργασίες του Φόρουμ παρουσιάστηκε η αποτύπωση της επιχειρηματικότητας και εξετάστηκαν οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες που απορρέουν από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, για τις επιχειρήσεις, την οικονομία και την κοινωνία. Στόχος της διοργάνωσης ήταν να αναδειχθούν οι πολιτικές, τα ερευνητικά ευρήματα αλλά και οι καλές πρακτικές για τη δημιουργία συνεργειών με σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για την διαμόρφωση πολιτικών και δράσεων προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας.

Χορηγός του Forum ήταν η Noisis A.E.

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 16ο Πολυσυνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη» με θέμα τις «Προοπτικές του Αγροδιατροφικού Κλάδου» το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 στο κτήμα Χρηστίδη στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Το παρακολούθησαν διαδικτυακά 3.376 αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Υπερόπλο για την ελληνική οικονομία ο αγροδιατροφικος κλάδος, για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας,  αλλά και οι προοπτικές του για την επόμενη ημέρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο του 16ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομία και Ανάπτυξη που πραγματοποιήθηκε, δια ζώσης, μετά από μια διετή περίοδο περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας που ανέτρεψε όλα όσα γνωρίζαμε. Το 16ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη έδωσε το βήμα σε 40 ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας, επιχειρηματίες, παραγωγοί, ακαδημαϊκοί, στελέχη επιχειρήσεων, άτομα από την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την πολιτική, ανέδειξαν την επόμενη μέρα του αγροδιατροφικού κλάδου.

Στις χρηματοδοτήσεις προγραμμάτων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την περίοδο 2022-2025 αναφέρθηκε κατά την τοποθέτηση του ο γενικός διευθυντής της Noisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης ΑΕ, Αντώνης Καπλάνης.

Μάθετε περισσότερα για το συνέδριο εδώ

Tο εκθεσιακό «δίδυμο» Artozyma-Detrop Boutique ολοκληρώθηκε με μια απίστευτα μεγάλη επισκεψιμότητα, δεδομένων των συνθηκών, με τους επισκέπτες να κατακλύζουν το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 2 έως τις 4 Απριλίου.

Oι εκθέτες υπογράμμισαν την ποιότητα των επιχειρηματικών επαφών που πραγματοποίησαν με δυνητικούς αγοραστές. Μάλιστα, τα επιχειρηματικά ραντεβού μεταξύ προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών και εκθετών ξεπέρασαν τα 1.000.

Με την συμμετοχή της η Noisis A.E. αποτέλεσε πηγή ενημέρωσης των επισκεπτών αναφορικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία και ειδικότερα για τα προγράμματα του Έσπα & του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Η 16η Horeca ολοκληρώθηκε με μια απίστευτα μεγάλη επισκεψιμότητα, δεδομένων των συνθηκών, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε επισκέπτες και εκθέτες, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη φήμη της ως το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα.

Συγκέντρωσε χιλιάδες επαγγελματίες μέσα σε τέσσερις ημέρες και απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την επανεκκίνηση των κλάδων του τουρισμού και της μαζικής εστίασης αλλά και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα.

Με την συμμετοχή της η Noisis A.E. αποτέλεσε πηγή ενημέρωσης των επισκεπτών αναφορικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία και ειδικότερα για τα προγράμματα του Έσπα & του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Τα Χρηματοδοτικά Προγράμματα για Ξενοδοχεία μετά και την πρόσφατη ψήφιση του Αναπτυξιακού, ήταν το θέμα της ομιλίας του κ. Μανόλη Κουτελιά, Head of Investment Projects Department της εταιρείας Νοisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης στο stage του Βusiness Lab.