Δημοσιότητα

2023 | Noisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Εκθέσεις - Συνέδρια

Διαφήμιση

Τύπος

Περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης επισκέφθηκαν τη 17η HORECA 2023 επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη φήμη της ως το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα. Το απόλυτο εκθεσιακό event με 500 εκθέτες, 60.735 μοναδιαίους ποιοτικούς επισκέπτες, αποτέλεσε για ακόμη μια φορά κορυφαία συνάντηση, κέντρο επενδυτικών επιλογών και πυρήνα των εξελίξεων για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση στη χώρα μας.

Με την συμμετοχή της η Noisis A.E. αποτέλεσε πηγή ενημέρωσης στους ενδιαφερόμενους επενδυτες αναφορικά με τα ενεργά αλλά και αναμενόμενα χρηματοδοτικά εργαλεία όπως:

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η 31η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων Ποτών, Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Συσκευασίας Detrop και η 8η Διεθνής Έκθεση Οίνου Oenos, από τις 18 Φεβρουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Για τις ανάγκες της έκθεσης δημιουργήθηκε μια ισχυρή ομάδα με τους εξειδικευμένους και έμπειρους συμβούλους της NOISIS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, όπου ενημέρωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης αναφορικά με τα οφέλη χρηματοδοτικών εργαλείων όπως ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς και όλες τις νέες προκηρύξεις του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές, τους εκθέτες και τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην έκθεση.

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ) διοργάνωσε με επιτυχία την 1η Μαρτίου το ετήσιο Φόρουμ με θέμα «Επανασχεδιασμός του Χάρτη των Ελληνικών Εξαγωγών, οι Χώρες – Στόχοι των Ελλήνων Εξαγωγέων» , στο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens.

H Noisis A.E. στήριξε ως Χορηγός το Ετήσιο ∆ιεθνές Forum του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, πάντα δίπλα στους Έλληνες επιχειρηματίες, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για τη στήριξη των Ελλήνων εξαγωγέων.

Η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Χριστίνα Σακελλαρίδη, όπως και όλοι οι ομιλητές στο προγραμματισμένο φόρουμ, εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα και τη συμπαράστασή τους στους τραυματίες και στους οικείους των θυμάτων και των τραυματιών.

Ο κος Κουτελιάς Μανώλης, Head of Investment Projects Department της εταιρείας Noisis, ήταν ένας εκ των ομιλητών που έλαβαν μέρος. Μίλησε για τις νέες προκηρύξεις των καθεστώτων «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» &  «Επιχειρηματικότητα 360» του Αναπτυξιακού Ν.4887/22, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς και τις νέες προκηρύξεις δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» ΕΣΠΑ 2021-2027.